blog related to all the news, publications, events, exhibitions etc, concerning the work of illustrator Mario Sughi aka nerosunero

12/14/08

Flash cs4 error 148:3 (now fixed!!!)


Over the weekend I installed the trial version of the new CS4 Adobe Flash.


However after installing I was getting this error:

148:3

Thanks God, at last, this link fixed it for me!


(now still looking for the serial!!!!! joking!!!)

23 comments:

Luís Artur said...

thank you so much!
this post is a lifesaver

mario sughi said...

Perfect!

girmay said...

make sure the "FLEXnet Licensing Service" is running.

Anonymous said...

thanks girmay, that solved the problem for me.

ryan said...

Oh man, you are the best!. Thank you!

Kendra said...

Thank you Girmay, solved my problem as well :)

Austen said...

Awsome, this works great, thank you so much. I haven't been able to access cs4 for weeks!

Anonymous said...

this work's!!!

Simona said...

Thanks!!

Michael said...

Thank you, girmay.

hacimurat said...

Oh my god ! I want to cry :'D THAT WORKS LIKE A CHARM. Thank you!

da3karis said...
This comment has been removed by the author.
da3karis said...

i have tried many times but still that error 148:3 appears :(
1) i extract the file then i open the "LicenseRecover.exe"
2) i followed the instuctions but still that error :S i did reboot my laptop many times and start all over again but no good news

shoul i do something before running the "LicenseRecover.exe" ..?

da3karis said...

i found the answer in http://kb2.adobe.com/cps/405/kb405970.html thanks any way :) there are good information :)

Daniel said...

Ok,

Start, run, --> services.msc
Make Automatic the FLEXnet Licensing Service.

See the picture:
http://www.megaleecher.net/uploads/FLEXnet_Licensing.jpg

And all is ok.

From: Guatemala

Anonymous said...

Great Girmay that is awsome Love you

Anonymous said...

Work for me ! Thanks

Anonymous said...

@girmay:

Thank you too, Girmay, for your VERY USEFUL comment!

Anonymous said...

Thank`s!!!
From Russia with love.

Anonymous said...

thanks for the info.

sid
http://codewala.wordpress.com

Anonymous said...

Worked like a charm, thanks! The problem surfaced when I went away on vacation and shut down my Internet for three days.

Anonymous said...

working like a charm... thanks bro!

Anonymous said...

it's realy good.thanks.